Red Bull Basement Festival canlı yayında!

Sosyal etkiyi artıran, teknolojik ve yenilikçi fikirleri ortaya çıkaran ve destekleyen Red Bull Basement Festival'in 1 saati ekranlarınızda!

Redbull Basement festival'den canlı

Red Bull Basement Festival'de yer alacak 3 konuşmacı ekranınıza geliyor... Red Bull Basement Festival, açık kaynak kültürüne ve çağın girişimcilik ruhuna adanmış bir etkinlik. Tüm bir güne yayılan hem eğlenceli hem öğretici bir buluşma. Tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Boğaziçi Üniversitesi çatısı altında, 25 Mayıs 2018 Cuma günü ilham verici konuşmalara tanık olacağız. Sosyal etki üzerine paneller gerçekleşecek, kalıcı çözümler sunma potansiyeli olan fikirleri bir adım öteye taşıyacak atölyeler düzenlenecek. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunarak doğru iletişim ağına ulaşma şansına erişeceğiz. Teknoloji meraklıları, tasarımcılar, girişimciler ve yazılımcılardan oluşan bir kitle, alanında öncü isimlerle bu festivalde buluşacak.

CHIP Online olarak bu çok özel etkinliği yerinde izleyecek, canlı yayında ekranlarınıza getireceğiz. 25 Mayıs 2018 Cuma gübü saat 12.00'de CHIP Online'da ve CHIP Online sosyal medya kanallarında buluşmak üzere!

Festival Hakkında

Sosyal etkiyi artıran, teknolojik ve yenilikçi fikirleri ortaya çıkaran ve destekleyen Red Bull Basement Festival, bu yıl Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenleniyor. Teknoloji, tasarım ve sosyal etki temalarıyla girişimci ve girişimci adaylarının noktaları birleştirmesine olanak sağlayacak festival, 25 Mayıs Cuma günü saat 09.00-17.45 saatleri arasında gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl oturum ve workshoplar serisi olarak düzenlenen Red Bull Basement, bu yıl etkisini artırarak bir festivale eviriliyor. 25 Mayıs 2018 Cuma günü saat 09.00- 17.45 saatleri arasında gerçekleşecek festivalde teknoloji, tasarım ve sosyal girişimcilik ele alınacak.

Daha fazla bilgi için: https://www.redbull.com/tr-tr/projects/red-bull-basement/festival-red-bull-basement-2018