Reeder'dan Intel işlemciye sahip tablet!

Reeder'ın Intel işlemcili tableti, performans ve uygun fiyat konusunda sizi memnun edebilir!

Reeder'dan yeni tablet!

reeder, Kasım sonu piyasaya süreceğini açıkladığı yeni modeli reeder A8i ile Intel teknolojisini tablet bilgisayarlara taşıyor. reeder A8i, sahip olduğu diğer özelliklerle de teknoloji meraklılarının ilgisini çekeceğe benziyor.

Intel Atom Z2580 işlemcisi ile reeder A8i, bir tablet bilgisayardan beklentinizi yukarılara taşıyor. Intel'in yeni işlemcisi Clover Trail Plus'ın reeder A8i'ye kattığı refleksler sayesinde işlemleriniz daha hızlı algılanıp daha hızlı gerçekleştiriliyor. Cihazınızın sahip olduğu diğer özelliklerin normalden daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayan Intel Atom Z2580, tablet PC keyfinizi yukarıya taşıyor.

reeder A8i, Intel işlemcisi dışında IPS paneli ve 5 MP kamerası ile dikkat çekiyor. Sadece 310 gram ağırlığı ile taşıma kolaylığı sağlayan reeder A8i, GPS navigasyon özelliği sayesinde yer bilginizi internet bağlantısına ihtiyaç duymadan alabiliyor.

Android 4.2 işletim sistemi ile çalışan reeder A8i, 1 GB DDRIII RAM'e ve 16 GB dâhili hafızaya sahip. Şık tasarımı ile tarzınızı da yansıtacak olan reeder A8i ile daha keyifli ve ayrıcalıklı bir tablet bilgisayar deneyimini 499 TL vererek yaşayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları