ReNotify ile unutmaya son!

Bu minik Android uygulaması, unutmamanız gereken şeyleri gerçekten unutmamanızı sağlayacak!

Hiçbir şeyi unutmayın!

Akıllı telefonunuzun ekranında hatırlamanız gereken bilgileri içeren pratik bir hatırlatma notuna mı ihtiyacınız var. Android platformundaki ReNotify adlı uygulama, herhangi bir reklama yer vermeden bildirimlerinize notlar eklemenize olanak tanıyor. Üstelik bu notlar, isterseniz 'Bütün Bildirimleri Görmezden Gel' simgesine tıkladığınızda da kaybolmuyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey, Notify'ı açmak, bir not oluşturmak ve "Persistent"yı (kalıcı) işaretlemek.

Bu notları kaldırmanın yolu da çok basit. Nota dokunduktan sonra Sil'i seçerseniz artık bu notu bir daha görmeyeceksiniz. Uygulamada ayrıca gelecekteki kullanımlar için de bir not kaydedebiliyorsunuz ya da bütün notlarınızı istediğiniz zaman geri yükleyebiliyorsunuz.

ReNotify'ın uygulama simgesinin ana ekranınızda görünmesini istemiyorsanız, hızlıca ulaşmak için onu Bildirimler'inize bir kısayol olarak ekleyebilirsiniz. Uygulamanın ücretli Pro versiyonu da daha gelişmiş bildirim özellikleri, periyodik titreşim olanağı ve Android Wear entegrasyonu gibi seçenekler de sunuyor.

Okuyucu Yorumları