Roku işe baştan başlıyor. İşte yeni modeller

Roku, yeni ürünleriyle sunacağı 4K ve HDR ile beraber 2016 yılı içinde geri dönüyor!

Roku, 4K ve HDR ile dönüyor

İlk Roku'lara artık veda etmenin zamanı geldi. 2016 oyuncuları ise adeta birer bomba. Roku Express, Express+, Premiere, Premiere+ ve Roku Ultra olarak tam 5 farklı modelle geri dönen Roku, yeni nesil özelliklerle beraber seriyi yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Yeni oynatıcılar çok sayıda özellik sahibi. Roku Express ve Roku Express+ ile 1080p video akış gerçekleştiriliyor ve 802.11 b/g/n standardında Wi-Fi desteği sunuluyor. Bu cihazların fiyatları 29 Dolar ile 39 Dolar arasında değişiyor. Ailenin bu iki cihazı ayrıca HDMI bağlantısı olmayan televizyonlarda da kullanılabiliyor.

Ailenin biraz daha üst gömlek modelleri Premiere ve Premiere+ ise, Roku 2 ve Roku 3'ün sahip olduğu özellikleri daha gelişmişleriyle değiştirerek bizlere sunuyor. Bunlar arasında kuşkusuz 4K Ultra HD içerikleri 60 kare ile yayınlamak da mevcut. Öte yandan HDR desteği de bu modellerle sunuluyor. Yine kulaklık girişi ve Ethernet portu gibi ek noktalar da cihazlarda bulunuyor. Bu cihazların fiyatlarıysa 79 Dolar ile 99 Dolar arasında değişiyor.

Okuyucu Yorumları