Romoss'tan yeni ürün, Polymos 5 Türkiye'de!

Romoss polymer pilli yeni ürünü Polymos 5 ile mobil cihazların şarj sorununa çözüm olmayı hedefliyor

Polymos 5 Türkiye'de!

Mobil şarj ünitesi, üretim ve satışında uzmanlaşmış, inovatif teknoloji markası Romoss, yeni ürünü Polymos 5'te polymer batarya teknolojisini kullanarak akıllı cihazların giderek artan enerji ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Yer kaplamayan, kompakt yapısı itibariyle mobilize teknoloji tutkunlarının gözdesi ve en büyük yardımcısı olmaya aday Polymos 5, 600'den fazla tam şarj yaşam döngüsüne sahip.

Li-ion pilli diğer şarj ünitelerine göre daha ince ve daha hafif olan Polymos 5 alaşımlı plastik gövde özelliği ve yenilikçi, ek yer olmayan tasarıma sahip.

Aynı anda iki farklı cihazı şarj edebilen Polymos 5 ile tablet, akıllı telefon, MP3, MP4 gibi taşınabilir cihazlar güvenle şarj edebiliyor.

Dünya genelinde aylık 1 milyon adet mobil şarj ünitesi satışı gerçekleştiren Romos, sektördeki diğer harici batarya markalarından farklı olarak 3 milyon dolara kadar sigorta güvencesiyle de ürünlerine olan güvenini ortaya koyuyor.

Polymos 5 ile işinizden ve eğlencenizden ödün vermeden şarjlarınız hep tam kapasite.

Romoss ürünleri ile ilgili detaylı bilgi ve ürün teminini Türkiye'deki tek yetkili kurumsal satış distribütörü Erpa İletişim ve yetkili bayilerden edinebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları