S Pen, bir gün ayaklığa dönüşebilir!

Samsung, Galaxy Note'un vazgeçilmez kalem aksesuarı S Pen'e yepyeni bir yetenek eklemek istiyor!

S Pen'e yeni görev!

Telefonunuzu masanın üzerine koyduğunuzda yatay durması canınızı sıkıyorsa, Samsung'un sizin için düşündüğü bir çözüm var. En azından Koreli firmanın bir patent başvurusu, bunu söylüyor.

Patently Mobile'ın keşfettiği bir patent başvurusunda Samsung, telefonu dik tutacak bir ayaklık gibi kullanılabilen bir S Pen'i gösteriyor. Kalem, ortadan kıvrılarak Galaxy Note'u ayakta tutabiliyor. Böylece eğilmek veya telefonunuzu elinizde tutmak yerine, onu masaya yerleştirip karşısına geçebiliyorsunuz. Kalem farklı açılarda bükülebildiğinden, telefonun duruş açısını da siz belirliyorsunuz.

S Pen, bir gün ayaklığa dönüşebilir!

Patente göre kalemin bir kısmı telefonun içinde kalıyor ve dışarıda kalan kısım, masadan destek alarak telefonu tutuyor. İşiniz bittiğinde kalemi eski haline getirmek üzere bükebiliyor ve yuvasına yerleştirebiliyorsunuz.

Samsung'un bu ilginç deneyinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini şimdilik bilmiyoruz. Ancak patent'te Note'un kullanılması, Samsung'un en azından Note serisini bitirmeyeceğinin bir işareti olarak kabul edilebilir.

Okuyucu Yorumları