Sabit internet alana 2 GB mobil hediye!

Turkcell sabit internet aboneliği alan bireysel abonelere 2 GB mobil internet hediye ediyor.

1 alana 1 hediye!

Mobil telekomünikasyon sektöründeki bilgisini entegre telekom alanına da taşımayı hedefleyen Turkcell'de hızlı bir dönüşüm yaşanıyor. Bu kapsamda hem sabit hem de mobil hizmetlerini aynı çatıda birleştirmek için çalışan Turkcell, Türkiye'nin dört bir yanındaki mağazalarında sabit internet satışına da başladı. Artık mobil internet kullanıcılarının yanı sıra Turkcell'in sabit internet hizmetlerinden yararlanmak isteyenler de başvurularını Turkcell mağazalarından yapabilecek.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede "1 Nisan'da 4.5G'ye geçişle beraber rekabetin yeniden şekilleneceği bir dünyada yaşamaya başlayacağız. O yüzden biz de hazırlıklarımızı çok iyi yapıyoruz. Şimdiye kadar oyun alanımızı daha çok lideri olduğumuz mobil pazar olarak tanımlıyorduk. Önümüzdeki 3 yıl içerisindeki hedefimiz ise entegre telekomünikasyon pazarının lideri olmak" dedi.

"Sabit ve mobili birleştirdik"

Turkcell'lilere mobil hizmetlerde olduğu gibi sabit internette de en doğru teklifleri sunmaya devam edeceklerini belirten Erkan şöyle devam etti: "Bunu da güçlü ve yaygın satış ağımızla yapacağız. Mobilde ve sabitte hizmet vermek üzere attığımız adımlar doğrultusunda tüm Türkiye'de internet satışlarını ve kurulumlarını yapmak için Turkcell mağazalarımızı görevlendirdik. Mağazalarımızda çalışanlarımıza fiber internet ve ADSL konusunda eğitimler vererek onları yetkinleştirdik. Yeni hizmetimizle birlikte müşterilerimize özel kampanyalar hazırladık, sabit ve mobili birleştiren paketler oluşturduk. Tüm çalışmalarımızla müşterilerimizin en hızlı, kesintisiz ve servis kalitesi yüksek internet deneyimini Turkcell'le yaşamalarını amaçlıyoruz."

Sabit internet alanın mobil interneti cebinde

Bireysel ve kurumsal müşterilerine iki farklı teklif hazırlayan Turkcell, sabit genişbant internet hizmeti satın alan müşterilerine mobil internet hediye edecek. Bireysel müşterilerin aylık 69,90 TL karşılığında yararlanabilecekleri iki seçenek bulunuyor. 25 Mbit hızında 75 GB AKK fiber veya 8 Mbit hızında 50 GB AKK ADSL sabit genişbant internet hizmeti satın alan herkes, bu hizmeti kullandığı sürece geçerli olmak üzere, istedikleri Turkcell numarasına 2 GB mobil internet tanımlayabiliyor.

10 kişiyle paylaşılabiliyor

Kurumsal müşterilerin 59 TL karşılığında yararlanabilecekleri yeni teklif ise 25 Mbit hızında 100 GB AKK fiber veya 16 Mbit hızında 75 GB AKK ADSL bağlantı seçeneklerini içeriyor. Tekliften yararlanan müşterilere 10 Turkcell'li ile paylaşılabilir 12 aylık 50 GB mobil internet ve 200 dakika sabit ses paketi sunuluyor. Turkcell Platinum müşterilerine sunulan Turkcell Platinum Işık Hızı kampanyası ise aynı fiyata 4 kata kadar daha yüksek hız vererek 100 Mbps'lik sabit genişbant bağlantıyı deneyimleme şansı sunuyor. Buna göre Turkcell Platinum müşterileri Fiber 25 Mbps hıza sahip tarifeleri 6 ay boyunca 100 Mbps ve (bir üst hız seçmeleri durumunda) 50 Mbps hıza sahip tarifeleri 9 ay boyunca 100 Mbps olarak kullanabiliyor.

Okuyucu Yorumları