En saçma 3 oyun genişleme paketi!

Bu 3 genişleme paketi, oyunu genişletmekten çok, bambaşka bir oyuna çeviriyor!

En saçma 3 genişleme paketi!

DLC'ler ve genişleme paketleri genellikle üzerine geldikleri oyunlarla hemen hemen aynıdırlar. Oyun geliştiricilerini orijinal oyunda ve oynanışta büyük değişiklikler yapmazlar... Yaptıklarında ise ortaya çıkanlar, çok özel olabilir.

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

Red Dead Redemption, vahşi batının son günlerinde geçen bir aksiyon-macera oyunu. Oyunda John Marston, ailesini tekrar özgürlüğe kavuşturmak için eski çetesinin üyelerini öldürmek istiyor. ABD - Meksika sınırının her iki tarafında geçen oyunda karakterlerle ve yapacak işlerle dolu devasa, gerçekçi bir dünya var. Hikaye ise tam anlamıyla fantastik.

Undead Nightmare ise durum biraz farklı. Eski Batı halkı, Undead Nightmare'deki bir salgın sonucunda insan eti yiyen zombilere dönüşüyorlar. Rockstar, eklediği zombilerle oyunu çok ciddi olmayan bir hayatta kalma oyununa dönüştürmüş. Oynadığınız oyun aynı olsa da deneyim, tamamen farklı.

Far Cry 3: Blood Dragon

Tropik bir adada geçen açık-dünya FPS oyunu olan Far Cry 3, fazlasıyla çılgın bir oyundu. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi görevleri nasıl tamamlayacağınız size kalmış. Korumalara sessizce yaklaşıp, onları bıçaklamaktan wingsuit'inizle düşman üssünün tam ortasına uçarak herkesi flamethrower'ınızla yakmaya yapabilecekleriniz, hayal gücünüzle sınırlı.

Far Cry 3: Blood Dragon ise Far Cry'ın ulaştığı "çılgınlık" derecesini saçmalığa ulaştıran bir oyun. Blood Dragon, Far Cry 3'ün dünyasında geçmiyor ancak onunla aynı motoru kullanıyor. 1980'in aksiyon filmleriyle eğlenen oyunda siber asker Sergeant Rex "Power" Colt, neon renk paleti ve 80'lerden ilham alan elektro soundtrack dikkat çeken öğelerden.

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Borderlands 2: Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Borderlands 2, RPG ile FPS türünü kesiştiren bir oyun. Pandora adındaki bir gezegende geçen oyunda tarihi bir sandıkta uzaylı teknolojilerinin gizli olduğuna inanılıyor. Oyunda kullanabileceğiniz birçok silah, gezebileceğiniz müthiş yerler ve harika boss dövüşleri sizi bekliyor. Hikaye ve görseller de bir o kadar iyi.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep ise size oyunun içinde oyun oynatıyor. 13 yaşındaki bomba uzmanı Tiny Tina'yı yönettiğiniz oyunda NPC'nin hayal dünyasında geziniyorsunuz. Oyun dragonlar, iskeletler, köy halkı, boynuzlu atlar ve sihirli güçler dünyasında, bambaşka bir hayal dünyasında geçiyor. Ancak gerçek, hala bir Borderlands oyununun içerisinde olduğunuz.

Okuyucu Yorumları