Samsung ATIV Book 9 PLUS iddialı

İş ve eğlence için ihtiyacınız olan tüm özellikler, ATIV Book 9 PLUS serisiyle bir arada.

Bilgisayardan fazlası

Taşınabilir bilgisayarlar kullanıcı beklentilerine göre günden güne gelişiyor. Bu gelişim süreci, kullanıcıların beklentilerinin her yeni ürünle birlikte, bir kat daha fazla artmasına yol açıyor. Samsung Electronics, ATIV Book 9 PLUS serisiyle kullanıcı beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı başarıyor. Kompakt ve hafif gövdesinde, yüksek performans ve sıra dışı özellikleri bir arada sunmayı başaran ATIV Book 9 Plus serisi, hem iş hem de eğlence ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılamaya hazır.

Çarpıcı tasarım ve gerçek anlamda taşınabilirlik

ATIV Book 9 PLUS, 33.000 saatlik ince işçiliğin bir sonucu olarak ortaya çıktı. Alüminyum kullanılarak, yekpare ve bağlantısız formda tasarlanmış olan özel kapaklı bu sıra dışı bilgisayar, 1,39 kg'lık ağırlığıyla, taşınabilirlik alanında da kullanıcılarını mutlu etmeyi başarıyor. Sadece 13,6 mm gövde inceliğine sahip cihaz, sofistike tasarımıyla da göz alıcı.

Daha yüksek çözünürlük

Samsung ATIV Book 9 PLUS, ekran teknolojisiyle de iddialı. Klasik Full HD ekrana göre 2,8 kat daha keskin olan 3200 x 1800 piksel, QHD+ 13,3 inç'lik cihaz, görsel kaliteyi hiçbir detayı kaçırmadan maksimum düzeyde yaşamanız için tasarlandı. SuperBright teknolojisi ise renklerin hiç olmadığı kadar canlı görünmesini sağlıyor. Akıllı ışık sensörü, cihazın bulunduğu ortama göre en ideal ışığı yansıtmasını sağlarken, arka ışık desteğiyle aydınlanan klavye, her ortamda kaliteli kullanım ortamını ATIV Book 9 PLUS kullanıcıları için hayata geçiriyor.

Uzun süreli ve yüksek performans

İşlerinizin ya da film keyfinizin yarıda kalmaması için ATIV Book 9 Plus, 12 saatlik kesintisiz pil ömrü sunuyor. Dördüncü nesil Intel Core i7 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB SSD disk gibi temel özellikleriyle iş ve multimedya alanındaki tüm ihtiyaçları kusursuz karşılayan cihaz, Intel HD Graphics desteğiyle, oyun tutkunları için de ideal bir seçenek. ATIV Book 9 Plus, bir saniyede açılırken, ön yükleme işlemi altı saniyeden daha kısa sürede gerçekleşiyor ki bu da kullanıcının neredeyse anlık zaman diliminde verisine ulaşımı anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları