Samsung, bir satın almanın daha peşinde!

Samsung, yakında çok önemli bir satın almaya daha imza atacak gibi görünüyor!

Samsung'un yeni hedefi o!

Rap müziğin önde gelen isimlerinden Jay-Z, birkaç ay önce Samsung'un Silikon Vadisi'ndeki genel merkezinde görüldüğünde, müzik oynatma hizmeti Tidal'a dair bir işbirliğiyle ilgili birçok söylenti dolaşmaya başlamıştı. Teknoloji devinin Milk Music gibi hizmetleri için içerik stratejisi geliştirdiği birimini ziyaret ettiği belirtilen Jay-Z'nin Samsung'la kurduğu bu iletişim sonuçları nihayet ortaya çıkmaya başladı.

New York Post'un çeşitli kaynaklara dayandırdığı bir habere göre, Güney Koreli firma, Jay-Z'nin sahip olduğu müzik oynatma hizmeti Tidal'ı bünyesine katmak amacıyla şarkıcıyla bazı görüşmeler yapıyor. Kaynaklara göre, firma Tidal yetkilileriyle bir süredir iletişim halinde. Konuyla ilgili bir süredir dolaşımda olan dedikodular yüzünden bu gelişme büyük bir sürpriz değil. Samsung ve Tidal'dan konuyla ilgili resmi açıklama gelmese de; haberler "iki firmanın gerçekten büyük bir şeyler üzerinde çalıştığı ve bunun olası bir sızdırmaya karşı sır gibi saklandığı" yönünde.

Apple Music'in pazarda giderek yükselmeye başladığı ve Google'ın bir Spotify satın almasına hazırlandığı söylentilerinin dolaştığı bu dönemde, zor günler geçiren Tidal, Samsung bünyesinde çok daha etkili bir platforma dönüşebilir.

Okuyucu Yorumları