Samsung bu kez neyin peşinde?

Samsung'un yeni ortaya çıkan bu patenti, bir kez daha Samsung hayranlarının kafasını karıştırdı!

Samsung neyin peşinde?

Samsung Gear 2, sadece iki ay önce piyasaya sürüldü ancak firma, ipuçlarına bakacak olursak bir sonraki Gear'ı planlamaya başlamış durumda.

Samsung'un yeni ortaya çıkan bir patenti, akıllı bir "bilezik"ten bahsediyor. Bildiğimiz kol bantlarından oldukça farklı olan bu bilezik, önemli tasarım geliştirmeleri ve işlev geliştirmeleriyle geliyor. Geliştirmeler arasında daha büyük ve çok yönlü ekran, e-cüzdan işlevleri ve fazlası var. Akıllı bilezik patentinde farklı uygulamaları farklı pozisyonlarda gösterebilen, hareket eden, kayan bir ekrana sahip bir cihaz gösteriliyor. Cihaz, bilek hareketlerini algılayıp, bunları fotoğraf ve harita görüntüleme, yakınlaşıp uzaklaşma işlevleri için kullanabiliyor. Cihazın üzerinde kullanıcının yüzünü tanıyabilen ve bakıldığında kilidin otomatik olarak açılmasını sağlayacak bir kamera da bulunuyor.

Güney Kore merkezli devin bir sonraki giyilebilir teknoloji planları, gerçek bir ürüne dönüştüğünde belki de Gear markasını taşımayacak. Patentin gerçeğe nasıl dönüşeceğini veya dönüşüp dönüşmeyeceğini, her zamanki gibi zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları