Samsung'dan ilginç cihaz: Project Beyond

Samsung'un tanıttığı bu ilginç cihazın yetenekleri saymakla bitmiyor! İşte Project Beyond...

Samsung'dan Project Beyond!

Samsung'un San Francisco'da düzenlediği geliştirici konferansında kışkırtıcı yeni bir ürünle daha tanıştık. Geçtiğimiz IFA Fuarı'nda ortaya çıkan Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğünün ardından sanıyoruz ki en heyecanlandırıcı gelişme olarak, konferansta tanıtılan Project Beyond kameradan bahsedebiliriz. Peki, nedir bu Project Beyond?

Siyah, metalik bir disk şeklinde tasarıma sahip olan Project Beyond kamera, 360 derece panoramik video kaydı yapabilen ve bu kaydı aynı zamanda anlık olarak diğer elektronik cihazlara gönderebilen ilginç bir cihaz. Öte yandan yalnızca 360 derece kayıt yapmakla kalmıyor, 3D video da çekebiliyor. Gear VR'la birlikte de çalışabilen Project Beyond, yaptığı kaydı anlık olarak Gear VR'a ulaştırabiliyor.

Samsung'un araştırmalarından sorumlu başkan yardımcısı Pranav Mistry'nin sahne aldığı konferansta, bu cihazla birlikte teknoloji adına yeni bir kapının daha aralandığı açıklandı. Elbette cihaz şu an için geliştirilme aşamasında. Henüz bir fiyat etiketi ve piyasaya ne zaman çıkacağına ilişkin bir bilgi mevcut değil. Ancak ortaya çıktığında sanıyoruz ki büyük sükse yapacak.

Okuyucu Yorumları