Samsung, "çılgın" ürünler peşinde

Samsung'un ortaya çıkan bu 3 yeni projesi, gerçekten de "biraz" çılgın!

Samsung'dan "çılgın" projeler

Gün geçmiyor ki Samsung'la ilgili yeni bir proje daha yüzünü göstermesin. Bu defaki proje, Samsung'un Creative Lab'inden, yani yaratıcılık laboratuvarından çıkmış. Projenin adı ise: WELT, yani "akıllı kemer".

Kore'nin elektronik devi Samsung, bu defa WELT adında bir projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Akıllı özelliklere sahip olan WELT, özellikle sağlık fonksiyonlarına odaklanmış durumda. Giyen kişinin adımlarını sayan, oturarak geçirdiği süreyi hesaplayan ve bel boyunu ölçen WELT, ne kadar tutar bilinmez, ancak Samsung'un tek çılgın projesi bu değil.

Güney Koreli şirketin yaratıcılık laboratuvarından çıkan bir diğer proje ise Rink. Ele yerleştirilen bir aparatla, VR gözlükle kullanılacak olan Rink'in, hassasiyet kontrolcüsü ile sanal gerçeklik oyunlarına eğlence katması bekleniyor.

Samsung'un ortaya çıkan son projesi de, Gear S2'ye yönelik. Saat kolunuzdayken işaret parmağınızı kulağınıza bastırdığınızda telefon görüşmesi yapabilmeyi sağlayacak olan bu projenin nasıl çalıştığı ise henüz bilinmiyor. Projenin adı ise TipTalk. Samsung'un bu üç projeyi de CES'te ortaya çıkarması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları