Samsung'dan "duvara sarılanlara" yeni reklam!

iPhone sahiplerini "duvara sarılanlar" diye nitelendiren Samsung, dalga geçme şiddetini artırıyor!

Samsung'tan "duvar sevenlere"

Samsung, geçtiğimiz ay yayınladığı reklamda iPhone kullanıcılarını gözüne kestirmiş, onların "duvara sarılanlar" olduğunu ilan etmişti. iPhone sahipleri, Samsung'a göre telefonlarını şarj etmek için duvarla yakın bir ilişkiye sahiplerdi.

Bu reklam fikrini bir adım taşımak üzere Samsung, şarj portlarının en çok kullanıldığı yerlerden biri olan havaalanlarındaki kullanıcıları hedef aldı. SlashGear'ın raporuna göre ABD'nin farklı eyaletlerindeki havaalanlarındaki bekleme bölümünde bulunan şarj noktalarında, Samsung Galaxy S5 reklamlarına rastlamanız mümkün. Samsung'a göre Galaxy S5'teki Ultra Güç Koruma modu, sizi havalanında elektrik prizi aramaktan kurtarabilir.

Reklamın kendisinde, daha önceki videolu reklamın aksine iPhone'dan bahsedilmese de yayınlanan fotoğraflardaki kişilerin ellerindeki telefonun iPhone olması dikkat çekiyor.

Samsung'dan

Son dönemde pazar payı Çin'deki Xiamoi gibi üreticilerin karşısında erimeye başlayan Samsung, rakiplerinin nefesini ensesinde hissetmeye başladı. Güney Kore merkezli firma, bu gidişatı yaptığı reklamların desteğiyle düzeltmek istiyor.

Okuyucu Yorumları