Samsung Experience Artık Resmileşti!

Samsung, Galaxy S7'yle birlikte karşımıza çıkan yeni markasını nihayet resmileştirdi!

TouchWiz'in mirasçısı, resmileşti!

Teknoloji devi Samsung, TouchWiz markasını en son Galaxy S2'de karşımıza çıkan özel Android kullanıcı arayüzünde kullanmıştı. Firma bunun ardından Galaxy S3'le birlikte TouchWiz markası yerine Nature UX'i kullandı. Samsung'un Galaxy S3'ten sonra geçtiğimiz yıllar boyunca cihazlarında yer alan kullanıcı arayüzlerini özel olarak isimlendirmekle pek uğraşmadı. Fakat Android 7.0'yle birlikte bu durum artık biraz değişecek gibi.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S7 için sunulan Nougat'ın en yeni beta sürümünde Samsung Experience adı verilen bir kullanıcı arayüzü bulunduğunu duyurmuştuk. Firmanın en yeni logo kayıtları da Samsung'un artık kendi özel Android kullanıcı arayüzlerini Samsung Experience olarak adlandıracağını gösteriyor.

Zira firma Samsung Experience markası için Avrupa Birliği'nde ilgili isim hakkını tescillemiş durumda, söz konusu tescil aynı zamanda kullanılacak logoyu da içeriyor. Samsung tarafından yapılan başvuru European Union Intellectual Property Office tarafından dosyalandı ve ilgili tescilin ana kategorisi ise akıllı telefonlar olarak belirlendi.

Samsung Experience Artık Resmileşti!
Okuyucu Yorumları