Samsung Fransa, Note 7 İçin Böyle Özür Diledi!

Note 7 için özrünü kabul ettirmek isteyen Samsung Fransa, müşterilerine hediyeler dağıtıyor!

Samsung Fransa, özür dilemeyi abarttı!

Galaxy Note 7, Samsung'a dert olduğu kadar telefonu satın alan müşterilere de dert oldu. Cihazın piyasaya çıkmasından bir kaç hafta sonra Samsung telefonları yenileriyle değiştirmek zorunda kaldı. Ancak bu da yeterli olmadı çünkü ikinci sürüm telefonlar da patlama riski taşıyordu, bu yüzden ikinci kez geri toplama başladı ve cihazın üretimi durduruldu. O günden beri şirket olanları farklı şekillerde telafi etmeye çalıştı, ancak Samsung Fransa bu işi oldukça ciddiye almış gibi görünüyor.

Fransa'da cihazların geri iade işlemleri hala devam ediyor. Ama görünüşe bakılırsa bu yeterli bir telafi değil. Samsung'un Fransa ayağı, Note 7 müşterilerinden özür dilemek için mektuplar yolluyor. Bu mektuplar sadece özür dilemekle kalmıyor, ayrıca içlerinde 128GB'lık bir microSD kart bulunuyor. Bu da yeterli bir telafi değilmiş gibi, Note 7 müşterilerine alacakları yeni Samsung telefonlarında 100 euro'luk indirim kuponu verildi.

Ayrıca mektupta belirtildiğine göre SMS yoluyla bir çekiliş düzenlenecek. Çekilişi kazanan şanslı 1,000 kişi Paris'te VR bir luna parkı dolaşma fırsatını yakalayacak. Etkinliğin tüm masraflarını Samsung karşılayacağından, kazananların tek yapmaları gereken bu etkinliğe katılmak.

Samsung Fransa yaşanan talihsizliğin gerçekten ne kadar can sıkıcı olduğunu anlamış olsa gerek. Markanın lekelenmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar ve tek istedikleri özürlerinin kabul edilmesi.

Okuyucu Yorumları