Samsung Galaxy F, Unpacked'da Tantılacak

Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi belli oldu!

Katlanabilir Samsung'a geri sayım!

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 serisini 20 Şubat tarihinde düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde tanıtacağı biliniyor ancak Güney Koreli teknoloji devi katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy F'nin tanıtım tarihi hakkında herhangi bir resmi açıklamada bulunmamıştı. Katlanabilir akıllı telefon modeli hakkındaki soru işaretleri, geçtiğimiz gün Twitter ve YouTube üzerinde ortaya çıkan bir fragman ile açıklığa kavuştu.

15 saniye süren fragmanda Kore dilindeki yazılar görünmez blok üzerine kıvrılıyor ve bu, katlanabilir ve kavisli bir ekran tasarımına işaret ediyor. Bunun ardından fragmanda katlanabilir ekrana işaret eden "The Future Unfolds" ifadesi ve Samsung Galaxy S10'un da tanıtılacağı Unpacked etkinliğinin tarihi olan "02.20.19" tarihi ekranlara yansıyor.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefon modelinin isminin ne olacağı ise hâlâ bir soru işareti. Söylentiler, iki muhtemel isim üzerinde odaklanıyor: Samsung Galaxy F ve Samsung Galaxy X.

Samsung Galaxy F, üzerine daha çok durulan bir ihtimal olsa da Güney Koreli teknoloji devi tamamen farklı bir isimlendirmeye de gidebilir. Tüm bu soruların cevapları ve Samsung'un yeni amiral gemisi modellerinin hakkında merak edilen her şey, 20 Şubat'ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde cevap bulacak.

Okuyucu Yorumları