Samsung Galaxy Mega kurşun durdurdu

Samsung'un bu cebi, şaşırtıcı biçimde bir kurşunu durdurdu ve bir hayatı böyle kurtardı!

Kurşun, Galaxy'ye takıldı!

Lumia 520'nin Brezilya'da bir polise ateşlenen kurşunu durdurması, Nokia'nın çok sağlam telefonlar ürettiği konusunda ün yapmasını sağlamıştı. Ama görünüşe bakılırsa tek sağlam telefonları Nokia yapmıyor. Benzer bir durum, Samsung bir telefonun da başına geldi. Aslında, gelmiş olabilir demek daha doğru. İnanıp inanmamak size kalmış.

Çin merkezli kaynak AppleDaily'nin haberine göre, bir adamın cüzdanını yere düşürmesi üzerine başlayan küçük bir tartışma kısa zamanda büyük bir kavgaya dönüştü.

Düşürülen cüzdanı yerden alan ikinci adam, cüzdandaki parayla kendine bira alacağını söyleyerek bir espri yaptı. Cüzdanın sahibi buna çok sinirlendi ve silahını çıkardı.

İkinci adam da, silahı görünce üzerinden bir orak çıkardı ve bununla silahlı adama saldırmaya başladı. Sonra oraklı adam kolundan vuruldu, ve yoluna devam eden kurşun adamın göğsüne giderken, ön cebindeki Samsung Galaxy Mega 6.3'e takılarak durdu. Adam ciddi bir şekilde yaralanmadı, olayın tek kurbanı, sadece bir cep telefonu oldu.

Galaxy Mega gibi büyük bir telefonu gömleğin ön cebinde taşımak, kulağa garip gelse de, bu adam için doğru bir hareket olduğunu söylememiz mümkün.

Okuyucu Yorumları