Samsung Galaxy Note 3'ten beklediklerimiz!

Galaxy Note 2'nin halefi hangi özelliklerle gelecek, ekranı daha da büyüyecek mi? İşte cevaplar...

Galaxy Note 3 nasıl olacak?

Galaxy S4 ile tanışmamız, kardeş cebi Note'un yeni sürümünü beklemeye başlayabileceğimiz anlamına geliyor. Söylentiler, Galaxy Note 3'ün daha da büyük bir boyuta sahip olacağı yönünde. İşte Galaxy Note 3'ten beklediklerimiz.

Çıkış tarihi

Galaxy Note 3'ün çıkış tarihi hakkındaki tek bilgi, cihazın "bu senenin ilerleyen aylarında" tanıtılacağı. Önceki Galaxy Note'ların çıkış tarihlerine bakarsak, yeni Note'un Ağustos'un sonlarına doğru tanıtılmasını bekleyebiliriz. Cihazın Ağustos'ta tanıtılması, Ekim ayında mağazalardaki yerini alması anlamına gelebilir.

Fiyat

Galaxy Note 3'ün yüklü bir fiyat etiketine sahip olacağını tahmin etmek zor değil. Cihazın çıktığında S4'ten birkaç yüz TL daha pahalı olacağını söyleyebiliriz.

Ekran büyüyecek mi?

Ekran büyüyecek mi?

Ekran büyüyecek mi?

Genel fikir, Galaxy Note 3'ün selefinin 5.5 inç'lik ekranından daha da büyük bir ekran sahip olacağı yönünde. İlk raporlar, cebin 6.3 inç'lik bir ekranla gelebileceğini söylüyor. Son zamanlarda ortaya çıkan raporlar ise Samsung'un daha küçük, 5.9 inç'lik bir ekran kullanacağını iddia ediyor.

İşletim sistemi

Galaxy Note 3'ün Google'ın Android mobil işletim sistemini kullanacağı neredeyse şüphesiz. Android 5.0, Mayıs ayındaki Google I/O'da tanıtılacağından Note 3'ün Android 5 "Key Lime Pie" ile gelme ihtimali var. Ancak geçmişteki tanıtımlarda birçok cebin Android'in eski sürümleriyle çıktığını gördük. Dolayısıyla Note 3'ün hangi Android sürümüyle geleceğini söylemek şimdilik güç.

Özellikleri

Büyük bir ekran yanında Note 3'ün güçlü donanımsal bileşenlere sahip olması kaçınılmaz. Note 3 çıktığında Note 2'de olduğu gibi piyasadaki en güçlü cep haline gelebilir. Cihaz, Note serisine ait olduğundan S-Pen kalemle gelmesini de bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları