Samsung Galaxy Note 8, Çift Kamerayla Gelebilir

Samsung Galaxy Note 8'in teknik özellikleri, detaylarıyla ortaya çıkmış olabilir!

Note 8, çift kamerayla gelebilir!

Samsung'un Note 7 krizinden sonra bu aileye devam edip etmeyeceği çok tartışıldı, ancak şirket Note ailesinden değil vazgeçmek, Note 7'yi geri kazandırmak için büyük uğraş verdi. Şimdilerde Note 7'nin yenilenmiş sürümü Note 7R, pazara sunulmak üzere gün sayıyor. Öte yandan Note 8 için de hazırlıklar sürüyor. Note 8'in daha iyi, daha güvenli ve daha yenilikçi olacağı zaten biliniyor. Peki, telefonda neler olacak?

Son dönemde önemli akıllı telefon markaları çift kameraya geçiş yaptı. Çift kamera yoluyla özellikle alan derinlikli fotoğraflar çekilebilmesini sağlayan teknoloji devlerinin bu hamlesini, kullanıcılar da oldukça sevdi elbette. Gelen raporlara göre, Samsung'un da Note 8'de çift kameraya yer vermesi bekleniyor.

Galaxy Note 8'de, çift kamera olabilir. 12 MP ve 13 MP olarak arkada 2 lensin yer alacağı söylenen Note 8'de, ayrıca 3x optik zum da yer alabilir. Çift kamera ile yalnızca alan derinliği konusunda iyileştirme sağlanmayacak, ayrıca geniş açılı fotoğraf ve videolar da çekilebilecek. Bunların örneklerini daha önce özellikle Çin menşeli üreticilerden Huawei, Oppo ve Vivo ile gördük. Huawei, Mate 9 ile Mate 9 Pro'da çift kamera kullanırken, Vivo da XPlay 6'da ikili lensi seçmişti. Yine LG V20 ile G6'da ve Apple da iPhone 7 Plus'da çift kameraya yer verdi. Şimdi bunlara Galaxy Note 8 ile Samsung da katılabilir.

Okuyucu Yorumları