Samsung Galaxy Note7 Türkiye'de satışa sunuluyor

Galaxy Note7, sınıfının en üstün özellikleriyle hayatın her alanına yepyeni bir deneyim katmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy Note7 satışa çıkıyor

Samsung Electronics, üretkenlik ve eğlenceyi bir araya getiren Galaxy Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note7'nin Türkiye'de özel fırsatlarla satışa sunulacağını açıkladı. Bizim de CHIP Online olarak yerinde takip ettiğimiz Note 7 lansmanının tekrarını hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Büyük ekranı, S Pen'i ve düşük ışıkta en kaliteli fotoğrafı çekme gibi Türk kullanıcısının beğenisini kazanan özelliklerini ileri seviyeye taşıyan Note7, geliştirilen S Pen'i, iris tarama ile arttırılmış güvenliği ve suya dayanıklı yapısı ile büyük düşünenlerin ilk tercihi oluyor.

Yeni Galaxy Note7'nin sunduğu eşsiz yeniliklerin yanı sıra sanal gerçeklik deneyimini de geliştirdiğini ifade eden Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Tüm kullanıcılarımıza en son teknolojileri sunmanın yanı sıra her zaman yenilikçi deneyimler yaşatmaya devam ediyoruz. Samsung Electronics ve Digitürk arasında yapılan anlaşma çerçevesinde sezon boyunca Digiturkplay ve LigTV üyeleri tarafından izlenebilecek. Her hafta bir Spor Toto Süper Lig futbol maçı sanal gerçeklik deneyimi, Eylül ortasından itibaren Samsung Galaxy Note7 desteğiyle izlenecek. Note7 ve yenilenen Gear VR maçları stadyumdan izleme keyfini evinize taşıyor" dedi.

Galaxy Note7 eğlenceyi yeni bir boyuta taşıyor

Türkiye'deki kullanıcıların cep telefonlarını günde 70 kez, her 15 dakikada bir kontrol ettiğini aktaran Tansu Yeğen, Galaxy Note7'nin Super AMOLED ekranı ve Daima Açık Ekranı sayesinde kullanıcıların hem daha kaliteli hem de daha verimli bir deneyim yaşadığını dile getirdi. Ülkemizde sosyal medyada fotoğraf paylaşım alışkanlığının yüksek olduğunu, 4.5G'nin hayatımıza girmesiyle daha da arttığına değinen Yeğen, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Galaxy Note7 düşük ışıkta sınıfının en iyi fotoğraf çekme performansını sunuyor. Hareketli resim paylaşma trendine ayak uydurmak isteyen genç jenerasyon için S Pen ile GIF oluşturmak çok kolaylaşıyor. Bununla birlikte Türkiye'deki kullanıcıların yüzde 70'i akıllı telefonlarından video izliyor. 5.7 inç ekranıyla Note7, sinema kalitesinde daha parlak renkler ve daha derin siyah veren HDR video izleme fırsatıyla tüketicilere beklentilerinin üzerinde bir deneyim sunuyor."

Büyük ekranlı akıllı telefon kullananların uygulama etkileşimi daha yüksek

Büyük ekranlı üst seviye akıllı telefonlara sahip olan insanlar, standart boyutlu telefonlara sahip olan insanlara oranla;

- Eğlence uygulamalarını kullanmaya yüzde 20 daha fazla, - Oyun oynamaya yüzde 32 daha fazla, - Ticari uygulamaları kullanmaya yüzde 59 daha fazla zaman harcıyor.

Telefonlarından ve yaşantılarından daha fazlasını elde etmek isteyenler için Note serisi her zaman daha fazlasını sunuyor.

Mobil ödeme Samsung Pass ile güvenli hale geliyor

Kullanıcıların %85'i alışveriş sitelerine akıllı telefonları üzerinden erişiyor, ancak sadece %17'si mobil ödeme yöntemlerini kullanıyor. Mobil ödeme yapmayanların en büyük çekincesi olarak güvenlik endişesi öne çıkıyor. Bu endişeye rağmen, her iki kişiden biri henüz kullanmadığı bu özelliği denemek istediğini söylüyor.

Samsung Galaxy Note7, parmak izi okuma ve iris tarama özellikleri sayesinde iki adet biyokimlik doğrulama teknolojisine sahip. Samsung Pass ile istenilen her uygulama için biyokimlik doğrulama çözümlerini kullanarak giriş izni sağlamak mümkün. Bununla birlikte Samsung'un dünyaca ünlü mobil güvenlik yazılımı Samsung Knox, kullanıcıların tüm kişisel verilerini koruma altına alıyor.

Galaxy fırsatları ile kullanıcılara özel indirimler

Samsung, Galaxy Note7 ile birlikte Türkiye'nin 81 ilindeki 1500 noktada sağlanan özel fırsatları kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Tatil seçeneklerinden mağaza alışverişlerine birçok farklı alanda sadece Galaxy kullanıcılarına özel indirimler ve fırsatlara "Galaxy Fırsatları" uygulamasıyla anında ulaşmak mümkün.

Okuyucu Yorumları