Samsung Galaxy S6 "modern başyapıt"

Samsung, yeni telefonlarından bahsederken hiç de mütevazi davranmıyor!

Galaxy S6 "modern başyapıt"

Samsung'un yeni cep telefonu modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge, tüketiciler tarafından büyük ilgi toplamasının yanında elbette Samsung tarafında da adından büyük övgüyle bahsettiriyor. Samsung'la yapılan bir röportajda "modern başyapıt" olarak nitelendirilen Galaxy S6, üst düzey kalite hissini kullanıcılara sunmak üzere tasarlanmış ve ilk tepkilere göre bunu da başarıyor.

Samsung Electronics Mobil İletişim Departmanı Tasarım Takımı Başkan Yardımcısı Lee Min-Hyouk'un sözlerine göre, Galaxy S6 tasarımıyla adeta modern bir başyapıt. Tüketicilere istediklerini vermek için Galaxy S6 üzerinde çok yoğun çalıştıklarını söyleyen Min-Hyouk, S6'nın metalik yüzeyinin 6013 alüminyum alaşımla ürettiklerini söyledi. 6013 alüminyum malzemenin diğer akıllı telefon üreticileri tarafından kullanılan 6063 alüminyum alaşıma göre yüzde 50 daha güçlü ve yüzde 20 daha uzun ömürlü olduğunu söyleyen Min-Hyouk, öte yandan telefonu Gorilla Glass 4 ile korumalarıyla da bu sağlamlığı arttırdıklarına dikkat çekti.

Galaxy S6'nın yanı sıra yine Galaxy S6 Edge'in yapım sürecinde de optimum tasarımı bulmak için oldukça zorlandıklarını ilave eden Min-Hyouk, her iki modele gelen yoğun ilgiden ise memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Okuyucu Yorumları