Samsung Galaxy S7, bize bunlarla gelsin!

Samsung'un bir sonraki telefonunu konuşmak için henüz erken olabilir, ama hayal kurmak serbest!

Galaxy S7, bunlarla gelsin!

Samsung Galaxy S6 piyasaya sürüleli sadece birkaç ay olduğundan, Galaxy S7 hakkındaki bilgilerimiz henüz oldukça kısıtlı. Galaxy S7 hakkında bilgiye rastlamak zor olsa da bazı kaynaklar, Galaxy S7 ve Galaxy Note 5'in kavisli ekranla geleceğini söylüyor.

Bu dedikodunun arkasında Samsung'un Tayvanlı üreticilerden sipariş ettiği esnek ekranlar yatıyor. Ancak Galaxy S6 Edge'de olduğu gibi, bu ekranlar Galaxy S7 Edge gibi ikinci bir Galaxy S7 modelinde de kullanılabilir.

2015'in başlarında piyasaya sürülen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in piyasadaki en iyi cihazlardan olduğunu söylemeden geçmek istemiyoruz. Her iki cihaz da testlerimizde tam nota oldukça yaklaşmıştı.

Peki Galaxy S7, kusursuza bu kadar yaklaşan amiral gemisini biraz daha nasıl geliştirebilir?

1. Daha iyi pil ömrü

Galaxy S6'da en çok canımızı sıkan şeylerden bir tanesi, pil ömrüydü. Cihazın pili, ortalama bir kullanımda 17-18 saatte tükenebiliyor. Samsung'un Galaxy S7'de bu durumu düzeltmesi gerekiyor. Galaxy S6'dan biraz daha kalın bir telefon kullanmaya razıyız; yeter ki pili biraz daha uzun dayansın.

2. Edge'siz kalmayalım

Diğer telefonlardan farklı olmaktan çekinmeyen Galaxy S6 Edge'i sevmiştik. Esnek ekran söylentileri, önümüzdeki sene çıkacak Galaxy S7 Edge'in habercisi olabilir.

Galaxy S7 için 6 istek daha!

Galaxy S7 için 6 istek daha!

3. VR için bir adım daha

Samsung, Galaxy S6'yla birlikte sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'ı da tanıtmıştı. Firmanın yine VR'a odaklanmasını, yeni oyunlar, belki yeni sensörlerle Galaxy S7'ye eşlik edecek yeni bir VR seti tanıtmasını umuyoruz.

4. Fiyat düşmeli

Galaxy S6, piyasadaki en pahalı telefonlar arasında bulunuyor. Galaxy S7'de fazla kullanmadığımız bazı özelliklerin kaldırılması, fiyatının düşmesini sağlayacaksa, bunun gerçekleşmesini istiyoruz.

5. Parmak izlerini toplamasın

Galaxy S6'nın açık renkli sürümlerinde sorun yok, ancak koyu sürümlerinden birine sahipseniz, onu sıkça t-shirt'ünüze sürüp temizleme ihtiyacı duyuyorsunuz. Sebep basit: Telefon, parmak izlerini adeta bir mıknatıs gibi çekiyor.

Samsung'un bu sorunu Galaxy S7'de çözeceğine inanıyoruz.

6. Daha önce denenmemiş bir yenilik

S6 Edge, bizlere farklı bir şey sunmayı başarmıştı. Tam olarak ne istediğimizi bilmesek de, yeni telefondan da benzer, bizi etkileyecek bir yenilik bekliyoruz.

7. Daha sağlam tasarım

Galaxy S6'nın doğru tasarımı tutturduğu konusunda neredeyse herkes anlaşmış durumda. Ancak Galaxy S5'in su ve toz geçirmezliği, Galaxy S6'da şaşırtıcı biçimde yok. Giden bu özelliklerin Galaxy S7'ye geri gelmesini umuyoruz.

8. Daha da güçlü olsun

Galaxy S6 yeteri kadar hızlı, ancak bir sene içinde piyasada yeni işlemciler olacak. Bu yüzden Samsung Galaxy S7'de en iyi ve en hızlı işlemcinin kullanılmasını istiyoruz. İşlemcinin Exynos veya Qualcomm olmasının bizim için bir önemi yok, yeter ki Samsung, bizim için en iyisini seçsin!

Okuyucu Yorumları