Samsung, Galaxy S7 İddialarını Kabul Etmedi!

Samsung, Galaxy S7'de pille ilgili sorun yaşandığına dair iddiaları kabul etmedi ve sorunların nedenini açıkladı!

Samsung, iddiaları kabul etmedi!

Samsung, Galaxy S7 menzilindeki telefonların, Galaxy Note 7'nin iptal edilmesi ile sonuçlanan batarya güvenliği problemine sahip olduğunu reddetmekte.

Note 7 felaketinin yanı sıra, Samsung'un diğer yeni telefonlarında da Note 7 benzeri patlama problemleri olduğu iddia edilmekte. Bir sağlık görevlisi, Avustralya'da bir anne ve bir teknoloji habercisi, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Active cihazlarının duman içinde kaldıklarını gördüklerini söylemekteler ve Samsung, ABD'de kendisine karşı açılan bir dava ile bu sorunun daha eski telefonları da karşılaşıldığı iddiası ile karşı karşıya durumda.

Cuma gününün sonlarında yayınlanan bir not ile Samsung, böyle bir problemin varlığını reddetti. Galaxy S7 ailesinin kalitesinin arkasında durduğunu belirten firma, "ciddi dış hasarın" bazı kazalardan sorumlu olduğunu söyledi.

Note 7 krizi, Samsung'un yıl bazında kârının %30 düşmesi ile sonuçlandı ve bu yüzden Koreli teknoloji devi, yılbaşı alışveriş dönemi öncesinde bu tür iddiaları kabul edemeyecek bir durumda...

Okuyucu Yorumları