Samsung Galaxy S7'lere "dev" batarya!

Samsung'un yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde "dev" bir batarya olacak!

Galaxy S7'nin pili büyüyor!

Samsung'un tanıtılmasına çok az kalan yeni amirali Galaxy S7 hakkındaki sızıntılar devam ediyor. En son, suya karşı dayanıklı olacağı yönünde iddiaların güçlendiği Galaxy S7 için, bu defa da pil ömrü konusunda sevindirici bir haber ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri, selef modellere göre daha büyük kapasitede bataryayla gelecek.

Samsung Galaxy S7 edge'in 3600 mAh'lik bir bataryayla gelmesi bekliyor. Bu da 5.1 inç ekranlı Samsung Galaxy S6 edge'e kıyasla, 1000 mAh'lik bir artış anlamına geliyor. Böylece daha önce ortaya çıkan 24 saati aşkın pil ömrü sunacağı iddiası güçleniyor. Diğer yandan Galaxy S7 modellerinde böylesi bir batarya olacaksa, Galaxy S7 edge+'ta daha büyük bir kapasite karşımıza çıkacaktır. Bu da daha yüksek pil ömrü anlamına geliyor elbette.

Galaxy S7'lere ait bilinen diğer teknik özelliklerse, Snapdragon 820 ve Exynos 8 Octa 8890 işlemci seçenekleriyle geleceği, 4 GB RAM ve 32 GB ile 64 GB dahili hafızaya sahip olacağı. Elbette hepsi için 21 Şubat'ı bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları