Samsung Galaxy S8 İçin Şüpheli Bir İddia!

Samsung'un Galaxy S8 için "büyük" bir sürpriz hazırladığı iddia edildi. Ama bu iddia, bize sorarsanız pek de inandırıcı değil!

Galaxy S8 için şüpheli bir iddia!

Galaxy Note 7'nin "zamansız gidişi" hevesinizi kursağınızda mı bıraktı? Samsung, bir sonraki Note'u beklemek zorunda kalmamanız için iki farklı boyutta Galaxy S8 tanıtmayı planlıyor olabilir. İddia doğruysa Galaxy S8, 5,7 inç ve 6,2 inç'lik iki farklı boyutla gelebilir.

Şu an satışta olan Galaxy S7'nin ekran boyutu 5,1 inç iken Galaxy S7 Edge'in ekran boyutu 5,5 inç. Bu yüzden Galaxy S8 bahsedilen boyutlarda gelirse bu, köklü bir değişiklik olacak. Samsung'un böyle bir hamleyi Galaxy Note hayranlarını geri kazanmak için yapmak isteyeceği açık, ancak firma bu sırada S serisini sevenlerin canını da sıkabilir.

Ancak Samsung, bunu da düşünmüş görünüyor. Güney Koreli haber sitesi The Bell'i kaynak gösteren The Investor'e göre Samsung, bu ekran boyutlarına ulaşırken telefonun gövdesini büyütmeyecek. Firma bunun için home düğmesini kaldıracak ve ekranın etrafındaki çerçeve kısmını küçültecek. Bununla ilgili dedikoduları daha önce de duymuştuk, bu yüzden yeni dedikodunun kısmen eskileriyle örtüştüğünü görüyoruz.

Bize sorarsanız bu yeni dedikoduya şüpheyle baktığımızı söylemeliyiz. Bilginin nereden geldiği tam olarak belli olmadığı gibi, önceki dedikodular Galaxy S8'in ekran boyutunun S7 ile aynı kalacağını söylüyordu. Bugünkü dedikodu ise iki telefonun da kavisli olacağını ve 6,2 inç'lik modelin adının Galaxy S8 Plus olacağını söylüyor. Ancak tekrarlamak gerekirse bu yeni dedikodu, ekran boyutu bakımından öncekilerin aksini söylediğinden, bizce fazlasıyla şüpheli. Ayrıca Galaxy Note 8'in çalışmalarına başlandığı haberleri de, daha büyük bir Galaxy S8 iddiasını zayıflatıyor.

Okuyucu Yorumları