Samsung, Galaxy S8'de Kulaklık Girişini Öldürebilir!

Samsung, bir sonraki amiral gemisi cebi Galaxy S8'de, Apple'ın iPhone 7 ile yaptığı radikal değişikliği tekrarlayabilir!

Galaxy S8'de kulaklık girişi olacak mı?

Motorola'nın ardından Apple'ın yeni akıllı telefon modellerinde 3.5 mm'lik kulaklık girişinden vazgeçmesinin ardından şimdi de Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8 edge'te benzer bir hamleye hazırlandığı ortaya atıldı.

SamMobile'da yer alan rapora göre söz konusu modeller kulaklık girişi yerine yine kablolu kulaklıklara olanak tanıyacak biçimde bir USB Type-C adaptörden yararlanacak. Kullanıcılar ayrıca Bluetooth kulaklıklar aracılığıyla da müzik dinleyebilecekler.

Kaynağının açıklanmadığı bu söylentiyi elbette resmi olarak şu an için doğrulamak mümkün değil. Yine de SamMobile'ın Güney Koreli firmanın yapacaklarına dair öne sürdükleri açısından oldukça tutarlı bir geçmişinin olduğunu da hatırlatalım.

Bununla birlikte 3.5 mm'lik kulaklık girişinin Samsung tarafından da kaldırılacağına dair bu söylentinin ardında yatan neden ise tam olarak belli değil. Fakat firmanın böyle bir yenilikle doğal olarak yeni modellerini daha ince yapmayı ve ekstra özellikler için de içeride daha fazla alan açmayı hedeflediğini söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları