Samsung, Galaxy S'lerinde düz ekranlara veda mı ediyor?

Samsung, gelecekte karşımıza çıkacak Galaxy S serisi telefonları için radikal bir karar vermenin eşiğinde!

Galaxy S serisi için radikal bir karar!

Samsung, geçtiğimiz sene tanıttığı Galaxy S6'yla beraber iki modele yer vermişti hatırlarsanız. Bunlardan biri düz ekrana sahip S6, bir diğeri ise kavisli kenarlı S6 edge'di. Bu hamlesini bu sene de tekrarlayan Samsung, Galaxy S7 ve S7 edge ile kullanıcılara düz ve kavisli ekran seçenekleri sunuyordu. Fakat şimdi yeni Galaxy Note 7 modelinin tanıtılması ve bu modelinde tamamen kavisli kenarlara geçiş yapılması, akıllara şu soruyu getirdi: Samsung, düz ekranlara veda mı ediyor?

Samsung'un Mobil Bölüm Şefi Dong-jin Koh'un yaptığı açıklamaya göre, Samsung, kavisli kenarları Galaxy S akıllı telefon serisinin kimliği haline getirmeye hazırlanıyor. Müşterilerine kavisli kenarlarla farklı bir kullanıcı deneyimi sunan Samsung'un, bu açıklamadan da yola çıkarak, gelecekte Galaxy S ailesinde düz ekranlara veda edebileceği söylenebilir. Hatta bununla ilgili, her ne kadar Koh'un açıklaması net olmasa da, spekülasyonlar yapılmaya başlandı bile.

Özellikle, Samsung'un Note 7'deki kavisli hamlesi, Samsung'un gelecek amiral olacak olan Galaxy S8'de de benzer hareketi tekrarlayabileceğine güçlü bir işaret. Başka bir deyişle, düz ekranlı bir Galaxy S8 göremezseniz, şaşırmayın...

Okuyucu Yorumları