Samsung Gear S akıllı saat tanıtıldı!

Samsung, yeni bombası Gear S'i IFA 2014 öncesinde ortaya çıkardı! İşte sundukları...

Samsung Gear S tanıtıldı!

Samsung'un yeni akıllı saati Gear S, IFA 2014'teki resmi tanıtımından önce duyuruldu. Android Wear'ın izine rastlanmayan saat, Samsung'un Tizen işletim sistemini kullanıyor ve 3G bağlantısını destekliyor.

Gear 2 ve Gear Fit gibi Samsung'un Tizen işletim sistemini kullanan Gear S'in bu özelliği nedeniyle sadece Samsung'un belirli telefonlarıyla çalışabileceği tahmin ediliyor (ancak henüz resmi bir bilgi yok). Kavisli, 2 inç'lik Super AMOLED ekranla gelen saat, düz ekranlı saatlere göre kolunuzu daha iyi sarıyor. Saatin ekran boyutu, genişliğiyle 1.63 inç'lik Gear Live'ı ve Gear 2'yi, aynı zamanda 1.65 inç'lik LG G Watch'u geride bırakıyor.

Çift çekirdekli 1GHz işlemci, 512MB RAM, 4GB depolama, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, kalp ritmi sensörü, GPS ve 3G bağlantı özelliklerine sahip Samsung Gear S'in akıllı telefona bağımlılığı bulunmuyor. Gear S, mobil ağlara bağlanabildiğinden, telefon çağrısı alıp gönderebiliyor.

Samsung Gear S akıllı saat tanıtıldı!

IP67 su ve toz dayanıklılığı sunan saat, 300mAh piliyle Samsung'a göre iki gün pil ömrü sunuyor. Bununla birlikte G Watch'un daha küçük ekranına rağmen 400mAh pille geldiğini hatırlatalım.

Samsung Gear S akıllı saat tanıtıldı!

Fiyatı henüz açıklanmayan Gear S'in Ekim ayında dünyanın farklı bölgelerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları