Samsung istediğini aldı!

Samsung, Apple'dan istediğini bu kez almayı başardı! Peki şimdi ne olacak?

Samsung istediğini aldı!

Teknoloji dünyasının günümüzde geldiği noktaya bakacak olursak, patent davalarının herhangi bir şekilde sonunun gelmeyeceğini net bir şekilde görebiliriz.

Apple ve HTC'nin arasında devam eden anlaşmazlık, iki firmanın ortak bir yolda buluşması ve on yıllık sözleşme imzalaması ile son bulmuştu. Samsung ise bu iki firmanın yaptıkları anlaşma tüzüğünde, kendilerinin Apple ile halen süren davalarıyla alakalı maddeler olduğundan emin olduğunu iddia ederek, bahsi geçen anlaşmayı görmek istemişti...

Aradan çok vakit geçmemesine rağmen mahkeme, bu anlaşmanın Samsung tarafından da incelenmesi yönünde bir karar çıkarmış bulunuyor. Fakat Reuters'den yayılan bir habere göre, Samsung bu evrakları sadece avukatlar eşliğinde inceleyebilecek.

Apple ve HTC arasında yapılan anlaşma, uzun bir süredir gizli tutuluyordu. Şimdiye kadar bilinen tek şart ise, HTC'nin ürettiği her telefon için Apple'a 6 ile 8 dolar arasında bir ücret ödemesiydi. Her ne kadar HTC tarafından başlangıçta kabul edilemez olarak görülmüş olsa da, öyle görünüyor ki anlaşmadan iki taraf da mutlu. Bakalım Samsung bu ilginç anlaşmayı inceledikten sonra Apple ile aralarında bulunan dava ne yönde ilerleyecek.

Okuyucu Yorumları