Samsung, MediaTek işlemcili S7'leri deniyor!

Yeni bir keşif, Samsung'un MediaTek işlemcili Galaxy S7'leri piyasaya sürebileceğini gösteriyor!

Bir farklı Galaxy S7 daha!

Galaxy S7'nin iki farklı sürümü bulunuyor: Modellerin biri Exynos yonga setine sahipkeni diğeri, Snapdragon ile geliyor. Snapdragon'lu Galaxy S7, yalnızca ABD ve Çin'de satılırken Exynos işlemcili model, dünyanın geri kalanında satışa sunuluyor. Ancak internette keşfedilen bir hız testi raporu, Samsung'un Kanada için MediaTek işlemcili iki Galaxy S7 modelini test ettiğini söylüyor.

GeekBench hız testi raporuna göre test edilen telefonlar SM-G930W8 model numarasını taşıyor. Model adını yakından inceleyen Sammobile, G930 bölümünün "Galaxy S7" anlamına geldiğini, W'nin ise genellikle telefon ve tabletlerin Kanada modelleri için kullanıldığını ortaya çıkardı. Buradan test aşamasındaki telefonun Kanada'da satışa sunulabileceği sonucuna varılıyor.

Rapor, iki telefonun MediaTek Heli X20 (MT6797) ve X25 (MT6797T) yonga setleriyle test edildiğini söylüyor. GPU'lar ise neredeyse aynı, ancak X25'in GPU'su varsayılan olarak overclock edildiğinden Samsung'un Exynos 8890 yongasının hızına yetişiyor. Son olarak bir başka fark, X20'nin 3GB RAM ile gelirken X25'in 4GB RAM sunması.

Okuyucu Yorumları