Samsung NX30 Türkiye'de satışa sunuldu!

Kısa süre önce dünya çapında tanıtımı gerçekleştirilen Samsung NX30, Türk kullanıcılarla buluştu!

Samsung NX30 Türkiye'de!

Samsung Electronics tarafından Türkiye pazarına sunulan NX30, tüm koşullarda en başarılı kareleri yakalamanız için tasarlandı. NX30, profesyonel tasarımının yanı sıra, hız ve performansı birleştirerek iyi sonuçlara imza atıyor.

İyi görüntü kalitesi

Gelişmiş "20,3MP APS-C CMOS Sensor" ile zengin renk doygunluğuna sahip yüksek kaliteli görüntüler elde etmek, yeni Samsung NX30'la mümkün. Keskin detaylar ve doygun renklerle mükemmel görüntüler için ideal olan bu geniş sensörle, profesyonel sonuçlar elde etmek son derece kolay. Samsung'un hızı artıran ve doğru otomatik odaklamayı güçlendiren "NX AF System II sistemine sahip olan NX30, hızlı hareket eden nesneler de dâhil olmak üzere, gündelik hayatın güzelliklerini kolaylıkla yakalamanıza yardımcı oluyor.

NX30'un hızlı 1/8000 saniyelik enstantane hızı ve saniyede 9 karelik (FPS) sürekli çekim özelliği sayesinde, kısa sürede net kareler yakalamak mümkün. XGA, 2.359K nokta çözünürlük değerinde hareket ettirilebilir elektronik vizöre sahip olan NX30, farklı görüş açıları yakalamayı da oldukça kolay bir hale getiriyor. Kalabalığın görüntü alınmasını engellediği durumlarda ya da daha yaratıcı bir açı yakalanmak istendiğinde, 80 derece döndürülebilen bu vizör, farklı perspektiflerin yakalanmasını da kolaylaştırıyor.

Akıllı Bağlantı: Tag&Go

Samsung'un "Smart Camera" teknolojisi ile üretilen NX30'un, NFC ve Wi-Fi gibi gelişmiş bağlantı özellikleri de ilgi çekici. "Tag&Go" özelliği, kullanıcıların tek dokunuşla karelerini anında ve hızla paylaşmalarını sağlarken, NX30'u NFC özelliğine sahip akıllı telefon ve tabletlerle de kolayca eşleştiriyor.

NX30'un "Photo Beam" özelliği ile görseller, herhangi bir konfigürasyona gerek kalmaksızın sadece dokunarak akıllı telefon veya tablete yüklenebiliyor. Kullanıcılar, "MobileLink" ile tek seferde dört farklı akıllı cihaza gönderecekleri birden fazla görüntüyü seçebiliyor. "Otomatik paylaşım" özelliği ile çektiğiniz fotoğrafları anında akıllı telefon veya tabletinize aktarıyor ve "Mobil VizorPro" özelliğiyle NX30'un çekim ayarlarının akıllı telefondan yapılabilmesini sağlıyor.

Tüm ışık koşulları için ideal

Tüm ışık koşulları için ideal

Tüm ışık koşulları için ideal

NX30, Full HD 1080/60p video yetenekleriyle donatılan gelişmiş yeni nesil "DRIMeIV Görüntü İşlemcisi" ve güçlü "DSP" görüntü motoruna da sahip. NX30'un "ISO100-25600" aralığındaki yüksek ışık hassasiyeti, düşük ışıklı ortamlarda da etkileyici görüntülerin elde edilmesini sağlarken, "OIS Duo" teknolojisi de hareket halindeyken çok daha iyi sonuçlar alınmasını sağlıyor. "DRIMeIV Görüntü İşlemcisi" ayrıca, "Samsung 45mm F1.8 2D/3D" lens ile ortamların ve nesnelerin "3D" olarak görüntülenmesini sağlıyor. Üstelik NX30'la çekilen videoların direkt olarak uyumlu 3D cihazlarda izlenmesi de mümkün. Tüm bunların yanı sıra "OLED Color özelliğinin de NX30'da sunulması, en üst düzeyde kontrast ve canlı renkler eşliğinde manzara ve doğal tonlarda portre çekimlerini mümkün kılıyor.

Gelişmiş video özellikleri, NX30'u, kompakt ancak yüksek performanslı bir fotoğraf makinesi arayan profesyoneller için de ideal bir çözüm haline getiriyor. NX30, "Full HD Video Stereo Kayıt" özelliğine ek olarak, video çekimi sırasında yüksek kaliteli ses kaydı için standart 3,5 mm mikrofon girişine de sahip. Ekran üzerinde yer alan "Ses Seviye Ölçümü" sayesinde kayıt sırasında ses düzeyi de takip edilebiliyor. Yeni NX30, HDMI girişli cihazlar için "Full HD 30p" çıkışıyla ve "HDMI canlı yayın" özelliğiyle, ileri seviye video tutkunları için de mükemmel bir seçenek. Samsung'un yenilikçi "i-Function" sistemi ile enstantane ve diyafram gibi ileri fotoğraf makinesi ayarlarına, tek tuşla ulaşılabiliyor.

Okuyucu Yorumları