Samsung'un 12 inç'lik 4K tableti göründü!

Samsung'un 4K çözünürlüğüyle göz kamaştıran bombası, kendini işte böyle gösterdi!

4K canavarı göründü!

4K tabletlerin devrine giderek yaklaşıyoruz. Ortaya çıkan 12 inç'lik bir Samsung prototipi ise kapının açıldığının ilk göstergesi olabilir.

Roland Garros'ta Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın LTE yayın tanıtımı sırasında kullanılan tablet, tasarımıyla ve fiziksel düğmeleriyle Samsung'a ait olduğunu belli ediyordu. Tanıtımda gösterilen video 720p olsa da, videonun üzerinde açılan pencereler, ekranın ne kadar keskin olduğunu gözler önüne serdi. Tabletin teknik özellikleri açıklanmasa da Techradar, cihazın içerisinde bir Snapdragon 801 işlemci bulunduğunu öğrendiğini söylüyor.

Tabletin tamamlanmış modelinin Snapdragon 801 yerine gelişmiş 4K özellikleri ve HEVC video desteği sunan Snapdragon 805 ile gelmesini umuyoruz. İyi haber ise 4K tabletleri çok fazla beklemenizin gerekmeyeceği. Firmanın ürün yönetimi başkan yardımcısı Raj Talluri, Paris'teki bir Qualcommm etkinliğinde 4K tabletlerin 2014 bitmeden piyasada olacağının haberini verdi. Ama Samsung'un 2014'te 4K çözünürlüklü bir tablet tanıtı tanıtmayacağını bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, firmanın 12 Haziran'da özel bir tablet etkinliği düzenlediği.

Samsung'un 4K tabletinden daha fazla görüntü, ikinci sayfada!

Samsung'un 4K tabletinden 2 kare daha!

Samsung'un 4K tabletinden 2 kare daha!

Samsung'un 12 inç'lik 4K tableti göründü!
Okuyucu Yorumları