Samsung'dan Apple Watch yorumu!

Bugüne dek pek çok akıllı saati piyasaya süren Samsung, Apple'ın yeni saatinden çok memnun!

"Bizi takip etmeleri güzel!"

Apple Watch piyasaya çıktı ve bütün teknoloji dünyası bunun heyecanını yaşıyor. Öyle ki, Samsung bile Cupertino'lu devin akıllı saat dünyasına adım atmasından oldukça mutlu gözüküyor.

Samsung'un Avrupa VP'si Rory O'Neill'in CNBC'ye söylediğine göre firma, Apple'ın kendilerini giyilebilir arenasına "takip etmesinden" mutlu. O'Neill'in söylediğine göre, iyi rakipler tüketicilere iyi ürünler sunuyor ve bu da, giyilebilir pazarını büyüten bir etken.

Giyilebilir alanında yeni ve büyük bir rekabetçinin bulunmasının Android Wear üreticilerini daha iyi cihazlar üretmeye iteceği kesinlikle doğru olsa da, Samsung şimdiden bir grup giyilebiliri markete sunmuş durumda. Hatta Samsung, orijinal Galaxy Gear'ın üretimini, Apple'ın o sıralarda "iWatch" üzerinde çalıştığı söylentilerine bir cevap olarak hızlandırmıştı.

Samsung, akıllı saatlerini markete daha önce sunmayı başardı ve Apple Watch duyurulmadan önce 6 adet akıllı saati kullanıcılara sundu. Şimdi herkes, piyasaya geç giren Apple'ın neler yapabileceğini merak ediyor.

Okuyucu Yorumları