Samsung'dan bir özel Galaxy S7 Edge daha geliyor!

Samsung, özel olarak ürettiği Galaxy S7 Edge modellerine bir yenisini daha ekliyor!

Özel bir Galaxy S7 Edge daha!

Söylentilere göre Samsung, Galaxy S7 Edge telefonunun 2016 Rio Olimpiyatları'na özel bir sürümünü hazırlıyor. Bu hareketin, şimdiden Olimpiyat Oyunları için duygusal bir reklam yayınlamış olan bir sponsordan gelmesinin pek de şaşırtıcı olmadığı söylenebilir.

Aslında Samsung Galaxy S7 Edge Olimpiyat Sürümü ilk olarak SamMobile'ın "aldığı bilgiler ile" üç ay önce duyulmuştu. Şimdiyse Evan Blass'tan yeni sızan bir fotoğraf, bu söylentiyi bir kez daha ateşledi. Blass, Twitter hesabı evleaks üzerinden yaptığı duyurular ile ünlü.

İddia edilen Olimpiyat Sürümü telefonlar oldukça zarif bir görüntüye sahip. Telefon, yanlardaki kırmızı ve yeşil tuşlar dışında tamamen siyah renge sahip ve ana ekran tuşunun ve ön taraftaki alıcının çevresi altın renkle çizilmiş. Benzer bir şekilde mavi bir çerçeve de, arka taraftaki kamera ve flaşı çevrelemekte. Ayrıca telefonun arka tarafında, alt kısma doğru mavi bir Olimpiyat logosu da bulunmakta.

Ayrıca Samsung'un Olimpiyat oyunları için VR uygulamaları geliştirmekte olduğuna dair söylentiler de bulunmakta ancak bu konuda henüz doğrulanmış bir bilgi yok...

Okuyucu Yorumları