Samsung'dan bükülme testlerine cevap!

Samsung, Galaxy S6 Edge'in internette yayınlanan bükülme testine böyle cevap verdi!

Samsung'dan cevap geldi!

Samsung, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bükülme testleriyle ilgili sessiz durmadı ve kendi bükülme testi videosunu yayınladı. Testte Galaxy S6 Edge, iPhone 6 Plus ve HTC One M9'un ne kadar baskıya dayanabildikleri özel makinelerle denenmekteydi.

Samsung, yaptığı resmi açıklamada telefonu büken 50kg'lık basıncın arka cepte hiçbir zaman oluşmayacağını, telefona en fazla 30kg'lık güç uygulanacağını söyledi. Testin yöntemlerine de itiraz eden Güney Koreli firma, cihazın arka kapağının ne kadar sağlam olduğunun gösterilmediğini ileri sürdü ve şunları ekledi: "Bazı akıllı telefonlar, ön ve arka yüzlerinde farklı seviyede dayanıklılık sergilemektedir. SquareTrade ise akıllı telefonların dayanıklılığı konusunda tüketicileri yanıltabilecek biçimde, sadece ön yüzü test etmiştir."

Cihazlarını düşürme, bükme ve kırma gibi her tür zorlu testten geçirdiğini söyleyen Samsung'un SquareTrade'den talebi ise Galaxy S6 Edge'in hem ön, hem de arka yüzünü test etmesi. Samsung'un yeni yayınladığı bükülme testini videomuzda izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları