Samsung'dan büyük ekran ve kameralı buzdolabı

Samsung'un akıllı buzdolabının üzerinde dev bir ekran; içerisinde çok sayıda kamera var!

Dev ekranlı buzdolabı!

CES etkinliği her zaman için Samsung ve LG'nin ilginç ürünlerini vurguladığı bir platform olmuştur. Samsung bu yıl fuarda yeni bir "Family Hub" buzdolabı sergileyecek.

Etkileyici bir görünüme sahip olan model 21.5 inçlik 1080p ekrana sahip ve içindeki kameralarla gıdaların durumunu gerçek zamanlı olarak izleyebilmenizi sağlıyor. Hatta alışveriş sırasında evde neyin eksik olduğunu görebilmeniz için bir akıllı telefon uygulaması ile uzaktan buzdolabı içeriğini kontrol edebiliyorsunuz.

Cihaz bazı yiyeceklerin azalması durumunda satın alınması gerektiğini haber verebildiği gibi Kore'de geçerli olmak üzere anlaşmalı distribütörler aracılığıyla indirimli ürünler sipariş edilebilmesini sağlıyor. Üzerinde yer alan ekranı ise web sayfaları, yemek tarifleri ve daha fazlası görüntülemek için kullanabiliyorsunuz.

Kapıya monte edilmiş bir çift hoparlör ile sevdiğiniz radyo istasyonlarını dinleyebileceğiniz gibi akıllı telefon uygulamasıyla ailenizin gıda alımını yönetebilir, ekrana notlar ve mesajlar bırakabilirsiniz.

Samsung yeni nesil akıllı buzdolabının fiyatını veya ne zaman piyasaya sürüleceğini söylemedi. Ancak şüphesiz ki ürün dünyaya açılmadan çok daha önce Kore'de tüketicilere sunulacak. Önümüzdeki günlerde bu konularda daha aydınlatıcı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

Okuyucu Yorumları