Samsung'dan Note 7 sahiplerine ürkütücü iade kutusu!

Samsung, Galaxy Note 7 sahiplerine ürkütücü bir iade kutusu yollamaya başladı!

Samsung'dan Note 7 iade kutusu!

Son dönemde teknoloji gündemi Galaxy Note 7'nin patlamalarıyla çalkalanıyor. Hatırlarsanız Samsung, Note 7'nin bu tip problemlerine karşın telefonları piyasadan geri çekmiş ve yeni üretim bandından gelen "güvenli" ürünlerle değişim programını başlatmıştı. Ancak işler Samsung'un istediği gibi gitmedi. Yeni Note 7'lerde de aynı problem çıkmaya başlayınca, bu defa Güney Koreli şirket üretimi durdurma kararı aldı ve Note 7'yi tarihin tozlu sayfalarına gömdü. Şimdi de telefon sahiplerinden Note 7'leri geri topluyor. Ancak oldukça "ilginç" bir yöntemle...

Samsung, Note 7 sahiplerine telefonları iade edebilmeleri için ürkütücü bir kutu gönderiyor. Hemen yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi, Amerika'da bir kullanıcıya Samsung tarafından gönderilen bu kutu, "güvenli" bir kargo paketi. Peki, kutu içinde neler var?

Kutunun içinde daha pek çok küçük kutu yer alıyor. En içteki kutuya Note 7'i yerleştiriyor, ancak öncesinde anti statik bir poşete koyuyorsunuz. Bu işlemi yaparken de, yine kutu içeriğinden çıkan eldivenleri takmanız şart.

Samsung'un, Note 7'leri geri isterken aldığı bu tedbir ve dolayısı ile kullanıcıları düşünüş biçimi her ne kadar takdire şayan olsa da, biraz korkutucu olduğu bir gerçek. Bahsi geçen olay Amerika'da geçerli. Samsung Türkiye'den de benzer bir hamle gelecek mi hep birlikte önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Okuyucu Yorumları