Samsung'dan yeni Galaxy Golden 3!

Samsung'un donanımıyla amiral gemilerini aratmayan, yeni kapaklı Android telefonu göründü!

İşte Galaxy Golden 3!

Belki daha önce duymayanlar olmuştur; zira ülkemizde satılmıyor... Ancak Samsung'un Galaxy ailesinde Golden isimli bir serisi daha bulunuyor. İlk Golden 2013 yılında piyasaya çıkmış, ancak Asya pazarıyla sınırlandırılmıştı. Ardından gelen Galaxy Golden 2 ise yalnızca Çin'de satışa sunulmuştu. Yeni Golden ise yolda...

SM-W2016 kod adıyla GFXBench'e yakalanan yeni Galaxy Golden 3, Galaxy S6'da da kullanılan Exynos 7420 işlemciyle gelecek gibi görünüyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi, 3 GB RAM, 64 GB dahili hafıza teknik ekipmanlarının yanında, 16 megapiksel arka, 5 megapiksel de ön kameraya sahip olacak olan Galaxy Golden 3, yine Çin'de satışa sunulacağını düşünürsek, Çin'in yeni amirali olma peşinde gibi görünüyor. Fakat gelen söylentilere göre telefon Çin'in yanında Güney Kore'de de satışa çıkabilir. Ancak bu Galaxy Golden 3'ü de ülkemizde göremeyeceğimiz kesin.

Son olarak telefonun 4.6 inç boyutunda HD bir ekranının olduğunu ve telefonun "kapaklı cep telefonları" arasında yer aldığını da söyleyelim.

Okuyucu Yorumları