Samsung'tan Apple stili Edge reklamı!

Galaxy S6 Edge'in nasıl üretildiğini gösteren yeni Samsung videosu, Apple'ın videosunu anımsattı!

Samsung yine "esinlendi"

Samsung, Apple'ın açtığı davaların da etkisiyle Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge gibi en yeni cihazlarında tasarım değişikliğine gitmişti. Ancak yeni yayınlanan bir reklam vidosu, Samsung'un Apple'dan esinlenmekten henüz tamamen vazgeçmediğini gösterdi.

"Designing Possible" adındaki yeni reklamda İngiliz aksanlı bir ses, yeni Galaxy S6 Edge'in üretim sırasında hangi işlemlerden geçtiğini anlatıyor. Video, akla hemen Jony Ive'nin konuştuğu Apple videolarını hatırlatıyor. Bazı sahneler, 10.000 dolarlık Apple Watch Edition'ın videosundakilere oldukça benzediği için, Samsung'un Apple'dan esinlenmiş olduğunu düşünmemek güç.

Samsung'tan Apple stili Edge reklamı!
Apple Watch Edition videosundan bir kare

Apple'ın videosunda yer alan erimiş metalin kazandan dökülmesi ve cihazın gövdesinin şekillendirilmesi gibi sahnelerin benzerleri, Samsung'un videosunda da var. Samsung'un reklamlarında Apple'ın fanlarıyla sıkça uğraştığını, onların mağazalar önünde kuyruklar oluşturmasıyla dalga geçtiğini biliyoruz. Koreli firmanın farklı bir fikir denemesi elbette iyi, ancak yeni reklam, Apple'ınkilere sanki gereğinden fazla benziyor.

Okuyucu Yorumları