Samsung'un "Ayna Televizyon" Hayali!

Samsung, bir süre önce aldığı bu patenti gerçeğe dönüştürürse, çok farklı bir televizyon modeli ile karşılaşabiliriz!

Samsung'un "Ayna TV" hayali

Samsung, standart akıllı televizyonlarının yanı sıra The Frame ve Serif TV gibi bir grup "yaşam tarzı" televizyon seçeneğine de sahip. Bu televizyonlar, temel olarak her şeyden önce tasarıma öncelik veriyor. Bu iki örneğin ilki, televizyon kapandığı zaman bir sanat eserine dönüşüyor ve ikincisi mobilyanın bir parçası gibi gözüküyor. Görünene göre Samsung, bu tarz televizyonlar için bir fikre daha sahipmiş. Firma, 2016'nın sonlarına doğru bir Akıllı Ayna TV tasarımı için patenti almış ve bu patentin ilginç gözüktüğü kesin.

Akıllı aynalar zaten var olan ürünler ve bunların bir kısmı CES 2019'da tanıtıldı. Her ne kadar henüz Samsung tarafından bir açıklama yapılmış olmasa da, bu patente bakılırsa Koreli dev de bu fikir üzerine düşünmüş gibi gözüküyor.

Patentteki grafikler, yuvarlak köşelere ve ince çıkıntılara sahip olan düz, kare bir cihazı gösteriyor. Cihaz açıldığı zaman diğer herhangi bir TV gibi çalışırken, kapatıldığı zaman büyük kare bir aynaya sahip oluyorsunuz. Patentteki görüntülerden biri, cihazın ayna olarak kullanılırken hava durumunu gösterdiği bir anı resmediyor. Cihazın arka kısmı da güç kaynağı dahil olmak üzere kablolar için yeterli alan sunuyor.

Okuyucu Yorumları