Samsung'un "imkansız aşkları"!

Samsung, bu sıradışı fikirleri ve çılgın projeleri seviyor. Ama bir yere kadar...

Samsung'un çılgın projeleri!

Teknoloji devi Samsung, muhtemelen asla satın alınamayacak olan son derece havalı bazı cihazları görücüye çıkardı. Duyguları hissedebilen ve sesli komutlarla ışıkları yakabilen robotlar, bir tür kolye gibi giyilebilen bir sanal gerçeklik kamerası, kaska takılabilen bir iletişim aracı bunlardan en çok göze çarpanlar arasında yer alıyor.

Firmanın Creative Lab birimi tarafından geliştirilen bu cihazlar Samsung bünyesindeki mühendis ve tasarımcıların yaratıcı fikirlerini sunmaları için sağladığı desteğin bir yansıması. Diğer yandan bu yenilikçi tasarımların büyük bir kısmının en azından Samsung tarafından muhtemelen satışa çıkarılmayacağı da bir gerçek.

Samsung'un Yaratıclık & İnovasyon Merkezi'nin müdür yardımcısı Chaehyun Yoo tarafından yapılan açıklamaya göre, firmanın çalışanlarının harika fikirlere sahip olduğu fark edilse de bu cihazlar firmanın mevcut yapılanması ile uyumlu değil. Diğer yandan, Yoo bu fikirlerin kaybolmasını da istemediklerini ve çalışanların standart görevlerinden arda kalan zamanlarında kişisel olarak ilgilendikleri konseptler üzerinde durmalarını desteklediklerini belirtiyor.

Samsung'un

Samsung'un

Samsung'un
Okuyucu Yorumları