Samsung'un iOS aşkı büyüyor!

Samsung, çok sayıda uygulamasını rakibi Apple'ın işletim sistemi iOS için yayınlamaya hazırlanıyor!

Samsung'un iOS aşkı!

Samsung, Android platformunda bulunan pek çok uygulamasını iOS'a da taşımaya kararlı gibi görünüyor. Sammobile'ın ismini vermediği ve sadece "güvenilir" olarak nitelendirdiği kaynaklardan aldığı bilgiye göre Koreli dev, Android'e bağımlı olmak istemiyor.

Geçtiğimiz günlerde Gear S2 akıllı saati yönetmekte kullanılan Samsung Gear uygulamasını iOS'a taşıyacağını resmi olarak açıklayan Samsung, sadece bu uygulama ile yetinmeyecek. Samsung'un ilk planı, Samsung Gear ile birlikte S Health uygulamasını da iPhone sahiplerinin hizmetine sunmak.

İddiaya göre, S Health'i Remote Control ve Family Square gibi uygulamalar takip edecek. Ayrıca akıllı kameralar için kullanılan Smart Camera uygulaması da takvimde yer alıyor.

Tam olarak hangi uygulamaların iOS için yayınlanacağı henüz gizemini koruyor. Ancak Samsung Gear'ın ardından, diğer uygulamalar için çok fazla beklenmeyeceği tahmin ediliyor.

Şimdiye kadar Android platformu ile sınırlı kalmayı tercih eden Samsung, bu adımıyla bir devri de kapatarak, rakibi Apple'ın işletim sistemine destek vermenin önemini kabul etmiş oluyor. Bakalım Apple da, aynı şekilde kendi uygulamalarını Android için sunmaya başlayacak mı?

Okuyucu Yorumları