Samsung'un Telefonu Kısıtlı Sayıda Üretilebilir

Samsung'un henüz görmediğimiz ancak çok konuşulan katlanabilen telefonu, yeni iddiaya göre her köşede karşımıza çıkmayabilir!

Galaxy F'e ulaşmak kolay değil

Samsung'un geçen ay ekranını kısaca gösterdiği katlanan telefonu hakkında çok şey söylendi. Henüz cihazın kendisini görmedik ancak tanıtımın gelecek sene yapılması bekleniyor.

Raporlar, katlanan cihazın kısıtlı sayılarda üretileceğini söylüyordu. Şimdi ise yeni bir rapor, sadece bir milyon telefon üretileceğini tekrarladı. Samsung'un mobil bölümünün başındaki DJ Koh, daha önce bir milyon katlanabilen telefon üreteceklerini söylemiş, bu telefonun dünya çapında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Yeni rapor, bu cihazın kısıtlı sayıda üretilecek bir telefon olacağını iddia ediyor.

Bu durumda Samsung, talep olsa dahi bir milyon cihazdan fazlasını üretmeyebilir. Böylece Samsung telefonu satmakta zorlansa bile büyük bir kayba girmemiş olacak. Firma telefonu satmakta gerçekten zorlanabilir çünkü cihazın 2.500 dolar gibi çok yüksek bir fiyatla gelebileceği konuşuluyor.

Rapor, telefonun orta yaştaki profesyonellere yönelik olacağını da iddia ediyor. Firma, ortalama bir kullanıcıdan daha fazla para harcayabilecek tüketicileri hedefine alıyor ancak bu yaklaşımın ne kadar başarılı olacağını zaman gösterecek. Elbette tüm bunlar şimdilik birer dedikodu ve Samsung'tan gelmiş resmi bir açıklama henüz yok.

Okuyucu Yorumları