Sandisk'ten Wireless özellikli flaş bellek

Sandisk'in yeni flaş belleği, telefonların depolama kapasitesini kablosuz olarak artırıyor!

Cebiniz için kablosuz bellek!

Tüm teknolojik ilerlemelere rağmen masaüstü bilgisayarımızla mobil cihazlarımız arasındaki dosya transferi hala büyük bir sorun teşkil ediyor. SanDisk, piyasaya sunduğu kablosuz USB Flash bellek modeliyle bu angarya işe bir son vermeyi planlıyor.

Connect Wireless Stick ismindeki bu yeni ürün, cihazlar arasındaki dosya transfer işlemini kolaylaştırabilmesinin yanı sıra, akıllı telefonların dahili depolama sınırlarını da ortadan kaldırıyor.

Şarjla çalışan bu kablosuz USB belleği kullanarak mobil cihazlarınızın sınırlı kapasitedeki belleklerini yükseltebiliyorsunuz. Connect Wireless Stick sayesinde yüksek çözünürlükteki filmlerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızı tek şarjla 4,5 saat boyunca mobil cihazlarınızla paylaşabilirsiniz.

Ürün ayrıca mobil cihazlarınız ve PC'niz arasında kablosuz olarak dosya transferi yapabilmenize de olanak sağlayarak, bu zahmetli süreci pratikleştirebiliyor. SanDisk'in hayatınıza kolaylık katacak bu ürünü 16, 32, 64 ve 128 GB'lık modellerle piyasaya sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları