Satın aldığınız tüm uygulamaları listeleyin!

Bir süredir Android'li cep kullanıyorsanız, bu uygulamanın sunacağı bilgilere ihtiyacınız olabilir!

Ne kadar para döktünüz?

Android'in uygulama mağazasının adı Google Play olarak değiştiğinden bu yana, satın aldığınız tüm uygulamaları listelemenin bir yolu bulunmuyor. Google Play'deki işlev, sadece cihazınızda yüklü uygulamaları ve şimdiye kadar yüklü tüm uygulamaları göstermenize izin veriyor. Sadece ücret ödediğiniz uygulamaları tekrar görmenizin, hepsini hatrınızda tutmadıysanız, bir yoluysa yok gibi.

Satın aldığınız uygulamaları bulmak için Google Play'in tüm uygulamalar listesini uzun uzun incelemenize gerek yok. My Purchases adındaki uygulama, bir süredir Google Play'de indirmeye sunuluyor ve para harcadığınız uygulamaları kolayca listeleyebiliyor. My Purchases, uygulama içi satın almalarınızı da listeye dahil edebiliyor. Böylece (bir Google hesabınızda) uygulamalar için bugüne kadar ne kadar para harcadığınızı görebiliyorsunuz. Listeyi uygulama adına, satın alma tarihine veya fiyata göre sıralamanız, CSV çıktısı almanız, yüklü olan ve olmayan ücretli uygulamaları ayrı olarak listelemeniz mümkün.

My Purchases'i kullanabilmek için onu indirip kurduktan sonra, Google Hesabınıza erişim izni vermeniz gerekiyor. Aksi halde uygulama, satın aldığınız uygulamaların listesine erişemiyor. Kısa süreli bir eşitleme işleminden sonra satın aldığınız uygulamaların listesini ve yanlarında onlar için ödediğiniz ücretleri görebiliyorsunuz.

Uygulamanın tek küçük (ve önemsiz) eksiği, 15 dakikalık geri iade süresinde yaptığınız iadeleri de satın alma olarak listelemesi.

Google Play bağlantısı: My Purchases

Okuyucu Yorumları