Seçmen, ABD'yi Apple'ın yönetmesini istiyor!

Tim Cook ve ekibi Apple yerine ABD hükumetinin başında olsaydı... Birilerinin hayali tam olarak bu!

"Ülkeyi Apple yönetsin"

ABD'de düzenlenen bir ankete göre, yaklaşan başkanlık seçimlerinde oy kullanacak olanların büyük bir kısmı, Apple'ın ülkeyi yönetebileceğini düşünüyor. PR firması RBB Brands'in düzenlediği ankete katılan 18 yaş üstü 1.000 yetişkinin yüzde 33'ü, hükumeti yönetmek için, Apple'ı tercih ettiğini söyledi. Eğer Tim Cook ve ekibi yönetim için meşgulse, ikinci sıradaki isim Walt Disney. Eğer politika dünyasında "hikaye anlatmanın" büyük bir yere sahip olduğu düşünülürse, Disney'in bu konuda oldukça başarılı olacağı rahatlıkla söylenebilir.

Facebook ise, seçmenlerin sadece yüzde 11'i tarafından tercih edildi.

Ankette istenen, seçmenlerden mevcut adaylar yerine şirketler arasında bir tercih yapmalarıydı. Soru ise şu şekildeydi: "Hangi şirket, ABD Hükumeti'nin çalışmalarını yapsaydı en iyi işi ortaya koyardı?" Ankette Trump, Carson veya Clinton'ı seçme imkanı yoktu. Yani konu, politikacılar ile şirketler arasında bir seçim yapmayı içermiyordu.

Her şeye rağmen anketin sonucunda ortaya çıkan sonuç, seçmenlerin favorisinin Apple olduğunu gösterdi. RBB Communications CEO'su Christine Barney'in söylediğine göre Apple, tüketicinin aklına girerek, sadık olmalarına yol açan anlamlı duygusal bağlantılar kurmayı başaran ender şirketlerden biri...

Okuyucu Yorumları