Selfie çubuğunu yasakladılar!

Selfie çubukları etrafımızı doldurdukça; ilginç yasak haberleri de gelmeye başladı!

Selfie çubuğunu yasakladılar!

Sevseniz de sevmeseniz de, selfie çubukları artık gerçek birer eşya haline dönüştüler ve tatil döneminde sayıları büyük oranda artmış gibi gözüküyor. Tabii ki bu uzayan çubukların sayılarının artması gözden kaçmamış durumda ve bazı Premier League futbol kulüpleri, bu cisimlerin maç günlerinde stadyumlara sokulmalarını yasakladı.

The Mirror'ın söylediğine göre, Kuzey Londra kulüpleri Arsenal ve Tottenham, maç günlerinde uygunsuz biçimlerde kullanılabilecekleri kaygısı ile selfie çubuklarının Emirates ve White Hart Lane'e girişine izin verilmeyeceğini açıkladı. Bir Arsenal sözcüsü, New Journal'a yaptığı açıklama ile bu çubukların Emirates stadyumuna girişinin yasakladığını doğruladı ve kulübün kurallarının "silah olarak kullanılabilecek veya toplum güvenliğini riske atabilecek her cismi" yasakladığını belirtti. Tottenham tarafından gelen yasaklama ise, bir taraftarın şikayetinden sonra ortaya çıkmış.

Selfie çubukları Premier League takımlarının yasakladığı ilk teknolojik yenilik değiller. Geçtiğimiz yıl, Manchester United tarafından dizüstü bilgisayarların, tabletlerin ve diğer büyük cihazların, patlayıcıları saklayabilecekleri gerekçesi ile Old Trafford'a girişi yasaklanmıştı.

Okuyucu Yorumları