Selfie odaklı Sony Xperia C4 tanıtıldı!

Xperia Z4 ile kafaları karıştıran Sony, sessiz sedasız yeni bir Xperia daha duyurdu!

Yeni bir Xperia daha!

Sony, ön kameraya önem veren yeni telefonu Sony Xperia C4'ü resmi olarak tanıttı. Selfie yetenekleriyle öne çıkan Xperia C3'ün ayak izlerini takip eden Xperia C4, 5 megapiksellik bir ön kamerayla geliyor.

5 megapiksel ön kamera başta sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir, ancak Sony'ye göre karşımızda "sınıfının en iyisi" olan bir kamera duruyor. Yine de 8MP ve hatta 13MP'lik ön kameralar gördüğümüzden, Sony'nin 5MP'lik kamerasından bu denli övgüyle bahsetmesi ilginç.

Sony Exmor R'nin sahip olduğu 25mm'lik ekstra geniş lens, tek kareye daha fazla görüntüyü sığdırabiliyor. Ön taraftaki yumuşak ışıklı flaş ve HDR modu, düşük ışıkta çektiğiniz selfie'lerde yardımcı oluyor.

Selfie odaklı Sony Xperia C4 tanıtıldı!

Ön kameradan ibaret değil

Xperia C4'ün arka tarafındaysa 13 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Yeni Sony'nin geriye kalan özellikleri arasında 5,5 inç'lik Full HD ekran, 1,7GHz sekiz çekirdekli işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama alanı, microSD slotu ve Android 5.0 Lollipop işletim sistemi var. 4G'yi ve NFC'yi de destekleyen cihaz, 2.600mAh pille geliyor ve 150.3 x 77.4 x 7.9mm ölçülerinde.

Sony Xperia Z4'ün Haziran ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Hangi bölgelerde satışa sunulacağı ve fiyatlandırma konusundaysa şimdilik herhangi bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları