SEOzone Meetups'ın Üçüncüsü Gerçekleşti

Üçüncüsü 28 Temmuz'da düzenlenen SEOzone Meetups bu ay da SEO Profesyonellerini bir araya getirdi.

SEOzone Meetups Gerçekleşti

Üçüncüsü 28 Temmuz'da düzenlenen SEOzone Meetups bu ay da SEO Profesyonellerini bir araya getirdi. Chip Online, Koç Üniversitesi Kuluçka Merkezi ve icerik.com desteğiyle SEOzeo Istanbul tarafından gerçekleşen SEOzone Meetups'ta bu ay Matthaus Michalik ve Burak Pehlivan yaratıcı link inşası stratejilerinden bahsettiler.

150 kişinin katılımıyla gerçekleşen SEOzone Meetups Yiğit Konur'un açılış konuşmasıyla başladı. Hemen ardından Burak Pehlivan, Yaratıcı Link İnşası ve Stratejileri sunumunda detaylı olarak, algoritma güncellemelerine göre link inşasından bahsetti. Son olarak Matthaus Michalik link inşası hakkında dünyadan örneklere ve vakalara yer verdiği sunumunu gerçekleştirdi.

Her SEOzone Meetups'ta olduğu gibi bu SEOzone Meetups'ta da soru cevap bölümü oldukça verimli geçti. Katılımcıların sorularını özellikle Matthaus Michalik'in Almanya'da danışmanlık verdiği firmalardan örneklerle cevaplandırması büyük ilgi çekti.

Genel olarak her ayın son Salı günü gerçekleşen SEOzone Meetups hakkında gelişmeleri takip etmek için http://seozeo.com.tr/meetups adresini takip edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve destek için https://zeo.org/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Canlı yayının tekrarını izleyin! Bölüm 1

Canlı yayının tekrarını izleyin! Bölüm 1

SEOzeo'da VP olarak görev alan Burak Pehlivan'ın (Türkçe) sunumu.

Canlı yayının tekrarını izleyin! Bölüm 2

Canlı yayının tekrarını izleyin! Bölüm 2

Avrupa'nın en büyük dijital pazarlama ajanslarından AKM3'ün SEO yöneticisi Matthaus Michalik'in (İngilizce) sunumu

Okuyucu Yorumları